Proton Persona ada kualiti ker?

Kalau nak buat kereta baru, pastikan yang kereta tu betul-betul baru. Ni kereta Gen2 yang tak laku tu di ubah sikit sini sana, tarik bagi panjang sikit dah kata model baru. Kenapa nak tipu orang? Yang ni bukan Pesona, yang ni Gen 2. Kalau yang ni kata Gen3 la. Cuba korang tengok gambar gambar di bawah nie.
pes-1.jpg Continue reading

Jangan pergi ke Petaling Street

My friends,

This thing really happened and i’ve confirmed with this friend of
mine….so …be extra careful.
Take care.

Elakkan ke Petaling Street .
Kejadian ni berlaku tengah hari semalam, my husband ada terima call dari
member untuk pinjam duit sebayak rm300 dengan nada suara ketakutan. Tapi
atas sebab2 tertentu my husband tidak dapat pinjamkan duit tersebut.
Pada malam smlm my husband call semula member(A) tanyakan kenapa nada
suara lain. Rupa-rupanya masa tu dia sedang dikerumuni geng2 India & Cina
di petaling Street (kena pow).
Asalnya Ar ni pergi ke Petaling Street utk beli barang tetapi lepas keluar
dari kedai tokey kedai tadi( India ) tarik A ke dalam kedai dan kata ada
hutang rm200. Kemudian datang geng India makin lama makin ramai + dengan
geng cina dan bawa member masuk bilik … Member ni menafikan…hutang
tersebut…Geng2 ni ugut dan minta call sesiapa utk dptkan duit but gertak
jgn bagitau di mana dia berada …taknak bagi polis tau..Kira member ni
bernasib baik kerana dapat jugak pinjam duit tetapi geng2 ni minta tambah
rm100 lagi…jadi total rm300 kerana lambat 1 jam utk bayar duit seperti yg
die org minta…jahat betul la….

Mereka kat Petaling Street ni dah makin ganas….Dulu kat petaling street
ni paksa org beli barang …..

Hope perkara mcm ni tak jadi pada kita …


Gem
“You’ll Never Walk Alone”

4 polis cedera rusuhan di Kuala Terengganu

rusuhan2.jpg
Empat anggota polis termasuk tiga daripada Unit Simpanan Persekutuan (FRU), cedera diserang dan dibaling termasuk dengan bom api, dipercayai oleh penyokong parti pembangkang selepas polis mengarahkan mereka bersurai daripada menghadiri perhimpunan haram di Batu Burok dan Jalan Sultan Mahmud di sini, malam kelmarin.

Seorang daripada empat anggota polis itu, Azmi Husin, 29, dirawat di Hospital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ) akibat cedera di tangan terkena kaca yang dibaling perusuh di tempat letak kenderaan Hotel Permai Inn. Tiga lagi anggota polis dirawat di hospital yang sama sebagai pesakit luar.

Dua lagi lelaki, masing-masing berumur 21 hingga 38 tahun turut cedera di bahu dan leher akibat terkena tembakan dilepaskan seorang konstabel yang mempertahankan diri dan kini dirawat di HSNZ.
Continue reading

Fauzi Nawawi, Lis Dawati buat kejutan percepat majlis nikah

TIADA angin tiada ribut dan di kala pihak media memberikan tumpuan kepada majlis pertunangan pasangan kontroversi Erra Fazira dengan pasangannya Engku Emran Zainal Abidin, tiba-tiba pasangan pelakon Nisdawati Nazaruddin atau Lis Dawati, 28, dan Fauzi Nawawi, 34, membuat kejutan mengundang pihak media ke majlis pernikahan mereka Ahad lalu.
11lis.jpg

Sebelum ini, pasangan berkenaan merancang untuk disatukan selepas Aidilfitri pada 25 Oktober depan tetapi tiba-tiba saja mereka mempercepatkan tarikh pernikahan kepada 9 September. Keputusan itu pun dibuat agak mengejut Jumaat lalu setelah keluarga kedua-dua belah pihak berbincang.

Keinginan meraikan keindahan Ramadan dan Syawal bersama seorang wanita bergelar isteri setelah bertahun-tahun hidup bersendirian menyebabkan Fauzi tekad melamar Lis lebih awal.
Continue reading

Elyana tidak kisah di tuduh sombong

Elyana ada kala gila-gila, sesekali bersopan
elyana.jpg

ORANGNYA nampak ceria dan sering bergaya funky, namun sebalik itu, Erneelya Elyana Emrizal, atau Elyana, 20, sebenarnya seorang yang moody dan boleh berubah sikap dalam sekelip mata. Jadi tidak hairanlah jika ada yang menganggapnya sombong dan sukar didekati.

Berpijak di bumi nyata, Elyana akur dengan telahan pendapat sesetengah orang yang tidak mengenalinya, malah tidak pernah ambil pusing kerana hanya keluarga dan teman-teman rapat memahami dirinya.
Continue reading

Keunikan Tashya bernilai RM100,000

hi_01_big.jpg
DIA bukanlah calon kegemaran untuk menjadi juara namun keunikan serta imejnya membawa tuah bagi Hamiza Tasha Basyir atau Tashya, 20, untuk menjadi juara pertama dalam pertandingan realiti TV, MyStarz LG terbitan TV3 dan ntv7 yang berlangsung di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC), Ahad lalu.

Ini diakui sendiri oleh salah seorang juri jemputan pada pertandingan akhir itu iaitu komposer terkenal, Azmeer yang mengakui Tashya mempunyai kriteria yang secukupnya untuk dijulang sebagai juara.

“Jika kita lihat dalam senario industri muzik tanah air sekarang ini, tiada seorang pun penyanyi wanita yang mempunyai imej, personaliti serta muzik yang dibawa oleh Tashya. Saya kira dia mempunyai pakej yang lengkap untuk muncul sebagai juara.
Continue reading

Penapisan ayat berbentuk lucah mula diberi perhatian

Banyak yang kini kita boleh melihat, webmaster webmaster kita telah mengalihkan ayat ayat yg bentuk lucah kepada website website berbentuk sederhana. Penapisan ayat ayat tersebut adalah seperti berikut.

Bugil – Bugil, Cewek Bugil, Gambar Cewek Bugil, GaleriCewek Bugil, Artis Bugil, Artis Bugil Indonesia, Bugil Indonesia, Gallery Bugil,Gadis Bugil, Foto Bugil, Gambar Bugil, Memek Bugil, Telanjang Bugil Skandal -Skandal Melayu, Skandal Norita, Skandal Noritta, Skandal Artis Melayu, SkandalMelayu.com, Forum Skandal Melayu Bogel – Nasha Aziz Bogel, Kl Bogel, Lydiawati Bogel, Gambar Bogel Melayu, GambarBogel Artis Melayu, Siti Nurhaliza Bogel, Seri Bogel, Siti Bogel, Erra FaziraBogel, Gadis Bogel, Zarina Zainuddin Bogel Melayu Bogel – Melayubogel, ArtisMelayu Bogel, Gambar Melayu Bogel, Gambar Artis Melayu Bogel Wmboleh – WmbolehWmboleh Telanjang – Cewek Indonesia Jadah Telanjang, Artis Bugil IndonesiaTelanjang, Gadis Indonesia Telanjang, Agnes Monica Telanjang, Foto TelanjangTelanjang -Artis Indonesia Telanjang, Azhari Sarah Telanjang, Artis Telanjang,Gadis Telanjang, Indonesia Telanjang, Cewek Indonesia Janda Telanjang, GambarTelanjang, Continue reading

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.