Jangan pergi ke Petaling Street

My friends,

This thing really happened and i’ve confirmed with this friend of
mine….so …be extra careful.
Take care.

Elakkan ke Petaling Street .
Kejadian ni berlaku tengah hari semalam, my husband ada terima call dari
member untuk pinjam duit sebayak rm300 dengan nada suara ketakutan. Tapi
atas sebab2 tertentu my husband tidak dapat pinjamkan duit tersebut.
Pada malam smlm my husband call semula member(A) tanyakan kenapa nada
suara lain. Rupa-rupanya masa tu dia sedang dikerumuni geng2 India & Cina
di petaling Street (kena pow).
Asalnya Ar ni pergi ke Petaling Street utk beli barang tetapi lepas keluar
dari kedai tokey kedai tadi( India ) tarik A ke dalam kedai dan kata ada
hutang rm200. Kemudian datang geng India makin lama makin ramai + dengan
geng cina dan bawa member masuk bilik … Member ni menafikan…hutang
tersebut…Geng2 ni ugut dan minta call sesiapa utk dptkan duit but gertak
jgn bagitau di mana dia berada …taknak bagi polis tau..Kira member ni
bernasib baik kerana dapat jugak pinjam duit tetapi geng2 ni minta tambah
rm100 lagi…jadi total rm300 kerana lambat 1 jam utk bayar duit seperti yg
die org minta…jahat betul la….

Mereka kat Petaling Street ni dah makin ganas….Dulu kat petaling street
ni paksa org beli barang …..

Hope perkara mcm ni tak jadi pada kita …


Gem
“You’ll Never Walk Alone”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: